Όταν δεν σας κάνει κούκου...

Όταν δεν σας κάνει κούκου...

Ανακαλύψατε πώς δεν αποδίδει στο κρεβάτι η/ο σύντροφός σας.. Ή εσάς δεν σας κάνει κούκου και μένεις μόνη/ος σου σαν τον κούκο.. Τι κάνετε; Πάντως μην αρχίσετε να νοιώθετε αισθήματα μειονεξίας, ή κόμπλεξ, ή ν’ αρχίσετε να βρίζετε ή να υποτιμάτε ο ένας τον άλλον..
Συζητήστε έξω από τα δόντια χωρίς κανένα ταμπού. Βρέστε πρώτα τον λόγο ή τους λόγους. Το πρόβλημα ξεκινάει από εσάς μήπως; Απ’ το ταίρι σας ή ανήκει εξ ολοκλήρου και στους δυο σας; Μήπως δεν σας ερεθίζει πλέον; Δώστε του χρόνο, ειδικά εάν η σχέση ή ο γάμος σας είναι μακροχρόνιος.

Όχι τίποτ’ άλλο απλά για να μην το μετανιώσετε εάν αποφασίσετε να χωρίσετε.. Πόσο χρόνο; Σίγουρα όχι μια μέρα ή ένα μήνα.. Περισσότερο.. Μπορεί να μην χάθηκε ο έρωτας σας για εκείνην/ον και το πρόβλημα να είναι αλλού..


Εάν είναι οικονομικό τότε αλλάξτε σεξουαλικούς τρόπους. Σίγουρα θα ξεφύγετε, τουλάχιστον αν μη τι άλλο και για το υπόλοιπο της νύχτας θα κοιμηθείτε ήρεμα.. Εάν σιγουρευτείτε πώς χάθηκαν τα αισθήματά σας για εκείνον τότε απλά χωρίστε. Μην τολμήσετε να ζήσετε σ’ ένα ταλαιπωρημένο δεσμό ή γάμο για χάρη κανενός. Η υποκρισία, ειδικά απέναντι στον εαυτό σας, θα σας πνίξει αργά ή γρήγορα. Η χειρότερη αυτοκτονία. Μη γελαστείτε να συνεχίσετε να τραυματίζετε άλλο τη ψυχή σας.Εάν το θέμα είναι η ρουτίνα. Τότε οι λύσεις είναι δεκάδες. Αλλάξτε στάσεις στο σεξ. Δημιουργήστε φαντασιώσεις λ.χ. προσποιήσου την νοσοκόμα κι εκείνος τον στρατιωτικό.. Ξεχάστε το κρεβάτι. Υπάρχει το ερμάρι, ο καναπές, το αμάξι, το μπάνιο, η κουζίνα, τα χωράφια, η αμμουδιά και χίλια-δυο. Αναλογιστήκατε ποτέ εάν ο καθένας σας έχεις διαφορετικές προτιμήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ; Εάν αυτές περιορίζονται στον τρόπο που γίνεται τότε υπάρχουν δύο οδοί: Είτε απολαμβάνετε τα θέλω του άλλου κι εκείνος τα δικά σας είτε goodbye my ex darling. Γυναίκες: Πολλοί άντρες θέλουν και το στοματικό τους και το πρωκτικό τους. Είστε έτοιμες για κάτι τέτοιο; Άντρες: Πολλές γυναίκες θέλουν κι αυτές το στοματικό τους.. Ουσιαστικά, πιο περίπλοκα πράγματα από εσάς.. Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ανακαλύψτε τα σημεία του σώματος που ξετρελαίνουν τον άλλον… Μπορεί να είναι π.χ. τα δάκτυλα των ποδιών. Υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν τη βωμολοχία κατά τη διάρκεια του σεξ. Βεβαίως, τις υπόλοιπες ώρες πρέπει να υπάρχει ο απόλυτος σεβασμός. Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να παίζεις με το μυαλό τους. Οι τρόποι είναι άπειροι. Υπάρχουν κι άλλοι που προτιμούν περισσότερο τα παιχνίδια από την κύρια πράξη.. Υπάρχουν μύρια διαφορετικά θέλω και μύρια αλλότροποι άνθρωποι στο σεξ.. Είστε σίγουροι ότι ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας τόσο καιρό είναι αυτή ή αυτός που ψάχνατε; Μην είστε δειλοί.. Ρισκάρατε λοιπόν και θα μάθετε…


Το κείμενο αναφέρεται κάθε φορά στις απόψεις του δημιουργού του και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει απαραιτήτως τους πάντες.